top of page

Sanden er så mye mer enn et treningssenter!

På Sanden står kvalitet og treningsglede i fokus! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Vi er rundt 20 ansatte som hver dag jobber for å gi alle våre medlemmer et trygt og godt treningsmiljø fylt med treningsglede og motivasjon.

​På Sanden Treningssenter tilbyr vi gruppetimer, spinning, betjent resepsjonen, gratis barnepass, garderober med badstue, velutstyrte styrkeavdelinger , moderne kondisjonsparker og profesjonell treningshjelp til alle nye medlemmer.


Topp service

Med bemannet resepsjon er vi alltid her for deg! Vi møter deg med et hei og et smil når du kommer inn døra. Trenger du anbefalinger, hjelp eller ønsker svar på noe du lurer på er vi her for å hjelpe deg. Vårt renholdspersonell sørger for at sentret er rent og holder god hygienisk standard.


Over 30 gruppetimer i uka

Sanden har byens største gruppetreningstilbud, med over 30 gruppetimer hver uke. Som medlem får du tilgang til alle disse, og kan boltre deg i timer som jumping fitness, spinning, pilates, tabata, styrke, crosstraining, kondisjonstimer og mye mer.


Personlig Trenere som hjelper deg nå dine mål

En treningsveiledningstime gir deg din optimale plan for å lykkes med treningen, skreddersydd ut i fra din situasjon. Det å søke profesjonell hjelp for å få tilrettelagt en treningsplan vil for mange være forskjellen mellom å lykkes med sine målsetninger eller ikke.

Barnepass når du trenger det

På barnepassen har barna adgang til lek og moro i trygge omgivelser mens mor og far trener. Vi tar i mot barn i fra seks uker og oppover.
 

Gratis parkering

Vi har over 100 gratis parkeringsplasser rett utenfor senteret.


Fysioterapi, kiropraktikk og akupunktur

Treningssenteret ligger vegg i vegg med Sanden Helsesenter, et institutt bestående av 5 fysioterapeuter og 1 kiropraktor. De driver forskningsbasert og aktivitetsbasert fysioterapi/kiropraktikk. Vi kan tilby hjelp til alle typer muskel/skjelettlidelser. Vi har utstyret og kompetansen som hjelper deg.


Auditorium

Auditoriumet er topp moderne med plass til 40 mennesker.

Det er perfekt til kurs, store møter eller filmvisninger og

tilgjengelig både for hel- og halvdagsutleie.

Vårt auditorium er utstyrt med:

- Prosjektor og lerret

- Lydanlegg

- Trådløst nett

- Klimaanlegg


Full trygghet

Sanden treningssenter har hjertestarter slik at du alltid skal føle deg trygg på at du og dine nærmeste er i trygge hender på Sanden.


Vi har blant annet:

Mye utstyr - Gruppetrening - Spinningsal - Personlig trenere - Squash - Solarium - Garderober med badstu - Gratis barnepass for medlemmer - Gratis parkering - Gymsal med mulighet for innefotball, innebandy, volleyball, badminton osv. - Auditorium med 40 sitteplasser og prosjektor.

bottom of page