top of page

Thomas Holdbakk

Personlig trener - Instruktør

Thomas (27) kommer fra Trondheim, men har siden høsten 2009 vært bosatt i Kristiansand.

Han har alltid vært over gjennomsnittet glad i idrett og har siden barndommen spilt fotball, volleyball og badminton aktivt, men aktiviteter som sykling, løping, langrenn og ski har også vært av interesse. En aktiv livsstil står sentral i hans hverdag.

 

Utdanning

Thomas har siden 2009 gått på Universitetet i Agder hvor han har gjennomført en bachelor- og mastergrad i idrettsvitenskap og et årsstudium i historie. I tillegg har han tatt sin PT-utdanning gjennom Helse- og fitnesstudiet samme plass. I sin mastergrad valgte han idrettspsykologi og skrev om angst og mental tøffhet i norsk toppfotball.

 

Hva kan Thomas hjelpe deg med?

Han kan hjelpe deg med å nå målene dine enten det er å begynne å trene, komme i bedre form eller å optimalisere treningen, både innen kondisjon/utholdenhet og styrketrening. Han har en solid erfaring fra sin egen idrettskarriere og kan hjelpe med idrettsspesifikk trening så vel som generell trening.

Please reload

Jorunn Skjelnes

Personlig trener - Instruktør

 

Jorunn kommer opprinnelig fra Vestlandet, men har bodd i Mandal siden 1993. Hun er veldig glad i trening og er ofte å finne på treningssenteret, da spesielt i frivekts avdelingen. Med flere års erfaring er hun godt rutinert innen fagfeltet, hun har jobbet som sal instruktør i ca. 11 år og som personlig trener i 4 år.

Utdannelse

Spesifisert sal instruktør. Personlig trener fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT).
Kostholdsveileder.

 

Hva kan Jorunn hjelpe deg med?
Hun kan blant annet hjelpe deg med styrke/muskelbygging , fettreduksjon, få deg i bedre form, øke motivasjonen din, holde fokus og effektivt hjelpe deg med å oppnå dine mål. Jorunn er blid og bestemt, og får deg til å yte det lille ekstra. Program blir lagt opp til ditt individuelle nivå og målsetting.

Velkommen til målrettet og lystbetont trening sammen med Jorunn!

Please reload

bottom of page