top of page
Smittevern

Vi som treningssenter er avhengige av at alle våre medlemmer jobber på lag og er sitt eget ansvar bevisst. Det er fortsatt kun innbyggere i Lindesnes kommune som kan trene hos oss. 

Generelt gjelder det nå at man skal holde 2 meter avstand, uansett aktivitet, også i frivektsområdet. Følgelig gjelder dette også i trappeoppgang, ved resepsjonen, i gangene og utenfor treningssalene.

 

Vedrørende gruppetimer gjelder følgende: grupper med 2 meters avstand med påmelding. I praksis betyr det at vi kan ha gruppetimer som før, men det er fortsatt redusert i antall plasser på timer, dette håndteres automatisk i booking.

Studenter som har vært hjemme i 10 dager eller viser til negativ Covid-19 test kan trene hos oss.

 

Vi ønsker at alle våre medlemmer skal føle det trygt å trene hos oss, og gjør vårt ytterste for å oppnå dette. Ethvert team er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd. Husk på håndhygiene og hold avstand!

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Vi har laget en liste over tiltak for forsterket smittevern:

• Kunder som er syke/har symptomer på Covid-19 må holde seg hjemme.

• Kunder skal gjennomføre håndvask/ hånddesinfeksjon avhengig av aktivitet og behov, men som et minimum ved ankomst og før de forlater sentret.

• Alle kunder skal holde en avstand på minst 2 meter til enhver tid. Under trening med lav intensitet, som for eksempel styrketrening og uttøying skal ansatte og kunder holde en avstand på 2 meter. Ved trening med høy intensitet, som for eksempel spinning eller kondisjonstrening i sal, skal avstandskravet økes til minst 2 meter. Avstanden må kunne holdes under hele aktiviteten.

• Hyppig renhold av alle kontaktflater som er hyppig brukt – særlig fokus på vask av felles utstyr, garderober, toaletter og dusj.

• Godt renhold av gruppetreningsrom mellom gruppetimer.

• Dusjene er foreløpig stengt.

bottom of page