top of page
IMG_2213.JPG
Jump for joy "nybegynnere" - 55 min med Christine/Linda/Liv Marit

 

Dette er en kondisjonstime i sal på trampoline for nybegynnere. I motsetning til en hagetrampoline så er poenget å hoppe ned i trampolinen, fremfor å hoppe høyt. Alle har hver sin trampoline og vi hopper etter enkel koreografi til musikk. Timen er basert på intervallprinsippet, så selv om koreografien og trinnene er enkle så vil du nok oppleve at pulsen fyker i været under arbeidsperiodene.

Timen er ikke anbefalt for gravide, og de med pacemaker. 

IMG_0126.JPG
Jumping Fitness - 55 min med Christine/Linda/Liv Marit/Mari

 

Dette er en kondisjonstime i sal på trampoline. I motsetning til en hagetrampoline så er poenget å hoppe ned i trampolinen, fremfor å hoppe høyt. Alle har hver sin trampoline og vi hopper etter enkel koreografi til musikk. Timen er basert på intervallprinsippet, så selv om koreografien og trinnene er enkle så vil du nok oppleve at pulsen fyker i været under arbeidsperiodene.

Timen er ikke anbefalt for gravide, og de med pacemaker. 

Tabata/HIIT - 55 min med Lisbeth, Guro, Kjersti og Christine

Denne treningsøkta består av korte og intensive intervaller, der man trener hele kroppen. Du jobber i 20 sekund og hviler i 10 sekund i 8 omganger gjennom låtene. Man veksler mellom to øvelser gjennom hver tabatalåt. Øvelsene er enkle og man utfordrer kroppens kondisjon og styrke. Dette er en supereffektiv styrke- og kondisjonstrening. 
Styrke/Intervall - 75 min med Lisbeth

 

Styrke/intervall er en time der vi bruker hantler, sklimatter og strikk. Vi kjører to styrkeøvelser sammen i intervallene, og intervallene varierer mellom 20-45 sekunder. en time med maks treningsutbytte både for nybegynnere og godt trente. 

Sterk & Smidig - 55 min med Maren

Sterk & Smidig er en time som gir deg styrkeøvelser, balanse og utfordringer med egen kroppsvekt. Inspirasjon hentet fra yoga og pilates. En time for alle som ønsker en god start på uken.

IMG_0567_edited.jpg
Puls/styrke med corestang - 55 min med Trude

Corestang/puls og styrke er nå en time hvor det jobbes med 3 økter. Hver økt består av to pulssanger og en styrkeøkt. Styrkeøkta er i ulike intervaller og det jobbes vekselsvis med to øvelser to eller tre runder. Dette er en time kroppen fortjener!

IMG_0791_edited.jpg
MediYoga med fysio - 55 min med Ane

MediYoga er en myk, meditativ yogaform med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Dette er en trening som demper stress ved bevisst bruk av pusteteknikker og avspenningsteknikker. Teknikkene hjelper deg til å roe sinnet, restituere kroppen og balansere følelsene dine. For å delta på denne timen trenger du ingen forkunnskaper, du trenger ikke å være myk og heller ikke spesielt utstyr. Kle deg i gode og myke klær, ta heller av litt klær underveis enn å fryse. Timen passer for alle!

 
IMG_0073.JPG
Sterk med stang med PT - 70 min med Jorunn

 

Effektiv styrketime som hovedsakelig tar for seg de store muskelgruppene i kroppen.
En time som passer for alle ferdighetsnivå. Du bestemmer selv belastning.
Passer for alle aldersgrupper og begge kjønn. Lemster garanti!

 
IMG_0708.JPG
IMG_0701.JPG
IMG_0071.JPG
Power Pilates med PT - 55 min med Jorunn

 

Power Pilates er en time hvor fokuset er å styrke kjernemuskulatur samt balanse og stabilitet.
Trener også mye rumpe bein og overkropp.
For det meste bruker vi egen kroppsvekt og ball.
Men også manualer brukes i enkelte øvelser for de som ønsker det.
En time som er tillrettelag og passer for alle.

IMG_0103.JPG
Basistrening med fysio - 70 min med Maren

 

Dette er en trening for hele kroppen med egenvekt og forskjellig utstyr. Det veksles mellom bl.a. strikk, ball, bosu og/eller hantler. Fokus på funksjonelle øvelser og riktig utførelse. Passer for alle og man bestemmer selv hvor tung timen skal være. Passer også for dem som har vondter eller de som ønsker å forebygge vondter. 

Styrke/Intervall med PT - 75 min med Jorunn

 

Styrke/intervall er en effektiv treningsform som passer for de aller fleste. Vi veksler mellom styrke og kardio. Intervallenes variet er mellom 20 og 60 sekunder. Teknikk er i fokus og alternative øvelser vises. Velkommen til en herlig svettefest!

IMG_0111.JPG
Sykkel - 45/60/70 min

 

Sykkeltimene er litt variert i antall minutter. Men alle kan i utgangspunktet gå på timen, alt har med din egen innsats, og hvor mye motstand du legger på. Hvis du er ny er det viktig at du kommer i god tid, og gir beskjed til instruktøren slik at dere kan gå igjennom litt teknikk.

Ta med drikke og håndkle.

 
IMG_0172.JPG
Sirkeltrening i flerbrukshallen - 60 min med Svein

Dette er en time der du trener både styrke og kondisjon med en og samme kule. Det er fokus på riktig teknikk og utførelse. Man bruker en til to kettlebells gjennom hele timen. Det er en supereffektiv måte å trene hele kroppen på og gruppetimen krever ingen koordinasjon. Denne timen er verdt å prøve!

 
IMG_0127.JPG
Maxpower - 60 min med Helle, Kari og Marlene

 

Spinning - Virtuell

Sykkeltimer uten instruktør, men med virtuelt program som leder deg gjennom timen.

IMG_0119.JPG
Dance-Mix - 55 min med Linda

Dette er en dansetime som garantert får humøret og pulsen i taket. Her er det bare å legge alle hemninger utenfor treningssalen.

 

Come as you are, and leave as a star!

IMG_0075.JPG
IMG_0016.JPG
Sterk med ball - 55 min med Maren/Christine/Carina

Dette er en time der du trener kondisjon og styrke på samme tid. Det er en time om passer for alle og for hele kroppen din. Ballen med håndtak er med oss gjennom hele timen. Det jobbes i korte og noe lengre intervaller med enkle og effektive øvelser. 

IMG_0744_edited.jpg
Treningsglede med fysio - 55 min med Kirstin

Dette er en treningstime der du bruker hele kroppen på en skånsom måte. Timen blir lagt opp til at du kan trene på alternative måter, med god veiledning fra instruktør. Man bestemmer selv vanskelighetsgrad. En time som passer godt for dem med vondter/skader/slitasje/nybegynnere eller de som ønsker å forebygge vondter. Det er en trening i trygge omgivelser med god tilrettelegging.

IMG_0089_edited.jpg
IMG_0795_edited.jpg
Fysiopilates - 55 min med Linn

Fysiopilates er en skånsom treningsform der målet er å styrke hele kroppen med særlig fokus på dyp mage-, rygg og bekkenmuskulatur. Vi jobber takt med pusten og gjør øvelser som bidrar til økt kroppskontroll, balanse samt bedre holdning. 

Timen passer for alle. 

IMG_0990_edited.jpg
Kom i form med fysio - 60 min med Mikkel

Det er fokus på generell trening av kroppen med ekstra fokus på riktig teknikk og bevegelse. Mobilitet vil også bli et gjennomgående tema for treningen.

Motivator - Styrke

Hver mandag og torsdag kveld møter du Morris og Chritian i styrkeapparatområdet på Sanden Treningssenter. De motiverer, de veileder og de hjelper deg gjerne med et treningsprogram, nye øvelser eller andre ting du trenger hjelp til på et treningssenter. Kanskje alt handler om å komme i gang?

Er det slik at du kunne tenke deg en time eller to sammen med Christian eller Morris hos oss på Sanden treningssenter? Dette er et gratis tilbud for alle våre medlemmer. Meld deg på i booking-app eller på vår hjemmeside.

IMG_0104.JPG
transparent_sanden_icon.png
transparent_sanden_icon.png
Zumba - 55 min med Marit

Zumba er en danseinspirert treningsform med fengende musikk og rytmer fra hele verden, hovedsakelig latinamerika. Bli med på en gøy time full av energi, svette, smil og latter. Føl musikken og dans med hjertet!

IMG_0737.JPG
Styrke/kondis - 55 min med Kjersti

 

Dette er en ren styrketime med enkle, gode øvelser basert på egen kroppsvekt. Dette er en time med høy intensitet og passer både menn og kvinner. En god gjennomgang av alle muskelgrupper, med kondis på kjøpet. 

bottom of page