top of page
IMG_0126.JPG
Jumping Fitness - 55 min med Christine/Liv Marit/Mari

 

Dette er en kondisjonstime i sal på trampoline. I motsetning til en hagetrampoline så er poenget å hoppe ned i trampolinen, fremfor å hoppe høyt. Alle har hver sin trampoline og vi hopper etter enkel koreografi til musikk. Timen er basert på intervallprinsippet, så selv om koreografien og trinnene er enkle så vil du nok oppleve at pulsen fyker i været under arbeidsperiodene.

Timen er ikke anbefalt for gravide, og de med pacemaker. 

IMG_0127.JPG
StyrkeMix - 70 min med Jorunn

Dette er en effektiv styrketime som er inspirert fra Crossfit og sirkeltrening. Timen er delt inn i 3 bolker der hver bolk består av 5 øvelser som gjøres fortløpende etter hverandre. 50 sek jobbe - 10 sekund pause ×3 runder. 
Dette er en godt tilrettelagt time der teknikk er i fokus. Timen passer for alle🙂
IMG_0104.JPG
Styrke/Intervall - 75 min med Lisbeth

 

Styrke/intervall er en time der vi bruker hantler, sklimatter og strikk. Vi kjører to styrkeøvelser sammen i intervallene, og intervallene varierer mellom 20-45 sekunder. en time med maks treningsutbytte både for nybegynnere og godt trente. 

IMG_0073.JPG
Sterk med stang med PT - 70 min med Jorunn

 

Effektiv styrketime som hovedsakelig tar for seg de store muskelgruppene i kroppen.
En time som passer for alle ferdighetsnivå. Du bestemmer selv belastning.
Passer for alle aldersgrupper og begge kjønn. Lemste
r garanti!

 
IMG_0075.JPG
Styrke/Intervall med PT - 75 min med Jorunn

 

Styrke/intervall er en effektiv treningsform som passer for de aller fleste. Vi veksler mellom styrke og kardio. Intervallenes variet er mellom 20 og 60 sekunder. Teknikk er i fokus og alternative øvelser vises. Velkommen til en herlig svettefest!

transparent_sanden_icon.png
Zumba - 55 min med Marit

Zumba er en danseinspirert treningsform med fengende musikk og rytmer fra hele verden, hovedsakelig latinamerika. Bli med på en gøy time full av energi, svette, smil og latter. Føl musikken og dans med hjertet!

Siden er under oppdatering

transparent_sanden_icon.png
Motivator - Styrke

Hver mandag og torsdag kveld møter du Morris og Chritian i styrkeapparatområdet på Sanden Treningssenter. De motiverer, de veileder og de hjelper deg gjerne med et treningsprogram, nye øvelser eller andre ting du trenger hjelp til på et treningssenter. Kanskje alt handler om å komme i gang?

Er det slik at du kunne tenke deg en time eller to sammen med Christian eller Morris hos oss på Sanden treningssenter? Dette er et gratis tilbud for alle våre medlemmer. Meld deg på i booking-app eller på vår hjemmeside.

IMG_0089_edited.jpg
Sykkel - 45/60/70 min

 

Sykkeltimene er litt variert i antall minutter. Men alle kan i utgangspunktet gå på timen, alt har med din egen innsats, og hvor mye motstand du legger på. Hvis du er ny er det viktig at du kommer i god tid, og gir beskjed til instruktøren slik at dere kan gå igjennom litt teknikk.

Ta med drikke og håndkle.

 
IMG_0016.JPG
Sterk med ball - 55 min med Christine/Carina

Dette er en time der du trener kondisjon og styrke på samme tid. Det er en time om passer for alle og for hele kroppen din. Ballen med håndtak er med oss gjennom hele timen. Det jobbes i korte og noe lengre intervaller med enkle og effektive øvelser. 

bottom of page